"DEĞERLERİME DEĞER KAT" eTwinning Projesi

PROJELERE DOYMUYORUZ ,SENEYE ŞİMDİDEN HAZIRLIK YAPIP "DEĞERLERİME DEĞER KAT" eTwinning PROJESİNE BAŞLIYORUZ...

İnsanoğlu öncelikle hayatta kalmayı,sonra da hep daha iyi şartlarda yaşamayı amaçlamıştır.Bunun için de elde edilen başarıları ve değerleri hep yeni nesillere aktarmak için uğraşmaktadır.Bunun için biz eğitimciler ve ebeveynlerin başlıca görevi milli ve kültürel değerlerimizi en doğru şekilde aktarmaktır.Değerler insanların tutum ve davranışlarını etkiler ,biçimlendirir ve yön vermede önemli rol oynar.Projemizde yaşadığımız toplumda gençlerimiz değerleri ne kadar tanıyor,biliyor bunlara toplumda ne kadar yer veriyor bunları tartışıp etkinlikler doğrultusunda edindirmeyi amaçlıyoruz.

Hedefler:

• Değerleri yaşatmak
  • Değerler konusunda blinçlendirmek
  • Değerleri ne ölçüde yaşamımıza dahil ediyoruz bunu ölçmek
  • Değerler eğitimi konusunda farkındalık yaratmak
  • Farklı gruplar içinde iletişim kurarak değerleri tekrar yaşatmak
  • Farklı kültürler içinde değerlerin anlamını farkettirmek

Projemiz Ağustos 2022 de başlayıp Nisan 2022 de bitecek olan 9 aylık bir çalışma sürecini içerir.Projede okulumuzdan İngilizce Öğretmeni Sacide Baran Hocamız ve bu çalışmada gönüllü olan öğrencilerimiz katılacaktır. Projede Türkiyeden ve Dünyadan farklı şehirlerden ve farklı branşlardan oluşan öğretmenler katılacaktır.( İngilizce, Türk Dili ve Edebiyatı, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Felsefe gibi.)

Şimdiden başarılar diler sürecin okulumuz ve öğrencilerimiz adına büyük değişimlere sebep olmasını diliyoruz..

10.04.2022 1839

10-04-2022